Over ons

Over ons

Jarenlang was ik als oudste broer van 4 , verantwoordelijk voor de kleine herstellingen/banden repareren... aan onze fietsen.

Is het daar dat microbe al begon te sluimeren om dan zovele jaren later te ontwaken toen ik het gevoel kreeg om mijn carrière een andere wending te geven.

Zo gezegd, zo gedaan. September 2017 begon ik dan aan de 3-jarige opleiding fietsvakhandel (lees fietshersteller) bij Syntra. Om niet bij de pakken te blijven zitten ben ik destijds thuis "in de garage) ook onmiddellijk begonnen met fietsen te herstellen om alzo het geleerde onmiddellijk in de praktijk te kunnen omzetten/oefenen. Intussen ook al diverse cursussen volgend bij fabrikanten zoals Bosch, Shimano.... om zoveel mogelijk kennis te vergaren.

De buren waren alleszins blij dat ze zo dicht bij huis hun fietsen konden laten repareren.

In het afstudeerjaar 2020 "beter bekend als Covid19" zijn we 3 dagen voor de eerste lockdown (Shit....) met onze winkel voor verkoop en herstellen van fietsen begonnen.

Dat waren alleszins turbulente jaren die gekenmerkt werden door overrompeling wat fietsen betreft gevolgd door schaarste aan onderdelen en fietsen en met als orgelpunt "overstock " bij de meeste collega's -ik ben wat voorzichtiger geweest :-) -

Tot op heden heb ik mijn "switch" nog geen moment beklaagd en zijn we intussen toch al aan ons 5de jaar begonnen.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.